Virker det?

Er der en sandsynlighed for, at man som fx. elite sportsudøver kan opnå gode sportslige resultater blandt andet ved hjælp af alternative metoder? JA.

Ved hjælp af The Wim Hof Method er det bl.a. muligt, at arbejde sig ud af PTSD. Wimhof selv har gjort meget for at bevise hans metode videnskabelig.

https://www.wimhofmethod.com/


Donna Eden har udviklet “The Energy Medicine”, som bl.a. kan anvendes til at teste om et bestemt fødemiddel er godt for dig. Der anvendes en muskeltest. Med henblik på at udbrede kendskab til The Energy Medicine og generelt øge folks sundhed har hun skabt et kort program “The Daily Energy Rutine”.https://edenenergymedicine.com/about-us/about-donna-eden/embed/#?secret=xy9NHAnOJW


”Albert Einstein fandt ud af at alting består af energi. 2. Energi optræder som bølgefænomener, frekvenser, vibrationer”* Farverne i regnbuen skiller sig ud ved at svinge ved forskellige frekvenser. De har svingningsniveauet til forskel, hvilket giver sig udtryk i forskellige farver. https://www.ennytidsbiologi.dk/blog/2014/6/3/alting-vibrerer

Healing baserer sig netop på Albert Einsteins opdagelse. Kort fortalt finder healing sted ved at øge vibrationen i den krop, som er syg. Dermed bliver det lettere for energien at flyde. Alting hænger sammen. Når der arbejdes med et plan f.eks. det fysisk, vil det uvægerligt påvirke de andre planer (det mentale og det spirituelt plan og den personlige udvikling).

Vi er ca. 7,5 mia mennesker på jord. Ud af dem har ca. halvdelen – den østlige verden – arbejdet med chakras, meridianer, auras, radiant circuits mv. i flere tusind år. Det kan være, at der er noget om det!


Hvis ikke en af de tidlige tyske pionerer inden for zoneterapi havde valgt at arbejde med sundhedsfagligt personale, er det ikke sikkert, at vi havde stået der, hvor vi står i dag.

Hvor står du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *