Optimal indlæring

Hjerneforsker Kaja Nordengen skriver følgende om indlæring. “Hvis du formår at engagere dig i stoffet og dermed knytte det til den følelser, er det endnu bedre. Jo flere sanser du bruger for at huske, jo bedre sætter det sig fast.”*

Senere tilføjer hun ..”repetition er vigtigt for at huske noget”. **

Den konklusion man kan drage på basis af ovenstående er, at jo flere sanser og dimensioner (mentale niveau, sindstilstand, fysisk bevægelse, følelser) man inddrager, jo lettere er det at ændre sig eller tillære sig noget nyt.

Mine kurser inddrager derfor anvendelse af flere forskellige sanser og dimensioner med henblik på effektivisere og lette transformationsprocessen.

Hjerneforsker: Dr. Kaja Nordengen. Titel: Hjernen er stjernen. Udgivet af Rosinante 2017. 1st. udgave, * side 78 og **79.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *